NEXT BATCH #4: 07-08 Mac 2020,
iSpace, TTDI, Kuala Lumpur

Tiada lagi rahsia!

Bengkel Intensive Bina Web Jualan Yang Dah Menjana 7 Angka Setahun

Kami akan dedahkan pada anda formula bagaimana kami menukar dari WWW ke MMM (world wide web to money making machine)

Okey, sebelum tu...

Adakah anda nak ada website sendiri tapi ada masalah di bawah ?

Bajet Tak Cukup

Nak upah designer buat website ni memang mahal, sampai beribu-ribu harga dia. Anda tak perlu risau lagi sebab lepas ni, anda dh boleh buat macam-macam website sendiri tanpa perlu upah web designer langsung.

Tak Reti Programming

Ye, kami faham. Bukan semua orang reti nak buat coding-coding ni. Jangan risau kami ajarkan cara 'simple' bagaimana anda boleh buat website tanpa coding langsung! Klik-klik terus siap.

Tak Tahu Proven Format

Setakat buat website 'biasa-biasa' je, semua orang pun boleh buat. Tapi berapa ramai yang dah pernah jana 7 angka dari website? Kami dah buat, so kami akan dedahkan RAHSIA ni semua sekali khas utk anda. Bukan sekadar sembang teori!

Ahkirnya...

Semua ‘blueprint’ bina web jualan 7 angka ini bakal ‘dilondehkan’ tanpa selindung dalam bengkel intensif
Web Profit Mastery

Dalam Bengkel Intensive ni, kami akan bantu anda siapkan website jualan dalam masa 2 hari sahaja walaupun anda tak pernah buat website. Ini yang bakal anda pelajari dalam kelas Web Profit Mastery nanti :-

Pemilihan Domain & Web Hosting Yang Betul

Cara pemilihan, pembelian dan setup domain & hosting serendah RM60.70 sahaja! Kos yang sangat rendah untuk permulaan.

Cara Bina Laman Web 'Drag n Drop'

Belajar cara membina laman web step by step dari A-Z tanpa programming dengan sangat sangat sangat mudah. Dengan ‘cara’ yg bakal anda pelajari ni, anda boleh edit atau bina sendiri seberapa banyak website yg anda mahukan untuk pelbagai servis/produk bila-bila masa sahaja.

Struktur Laman Jualan '7 Angka'

Ini tajuk yang kami paling excited nak share! Anda bakal belajar bina website jualan dengan 'Format Yang Proven' yang kami sendiri gunakan dan dah berjaya jana 6 angka sebulan, 7 angka setahun!

Teknik 'Seeding' & 'Urgency'

Teknik ‘seeding’ dan ‘urgency’ di website jualan​

Cara Setup 'Payment Gateway'

Belajar bagaimana anda boleh 'Autopilot' jualan anda hanya melalui website sahaja tanpa reply whatsapp. Set Up dan tunggu order masuk jerr.

Teknik Edit Gambar + Warna Memukau

Teknik & tools mudah untuk pemilihan warna tema website & editing gambar yang optimized supaya website load lebih pantas dan nampak lebih 'PRO'

Teknik asas SEO

Website submission ke Google untuk Basic SEO agar pelanggan mudah mencari anda di enjin carian. Anda boleh jimat kos iklan dengan teknik ini.

Teknik Analisis Google Analytics

Ketahui parameter-parameter yang penting dari pelawat laman web anda untuk memudahkan anda atur strategi jualan yang seterusnya. Ini sabgat penting! Step ini ibarat memegang obor di dalam gua yang gelap!

Siapa Kami ?

Gabungan Pengalaman 38 Tahun Akan Didedahkan Dalam 2 hari di Program Web Profit Mastery

Aizad Abdullah
MSc. Information Technology (UiTM)
Pengasas PICO Global Marketing Sdn Bhd.

20 Tahun pengalaman

Ben Johari
Pengasas VD Niaga Global Sdn. Bhd.

18 Tahun pengalaman

Maklumat Program

Tarikh:
07 – 08 Mac 2020

Masa:
9:00 pagi  – 6:00 petang

Mod Penghantaran
Latihan praktikal dalam kelas

Tempoh
2 Hari

Tahap
Asas – Pertengahan

Tahap Kesukaran
Mudah

Lokasi Program

iSpace Seminar & Training Room Kuala Lumpur
Level 9, Plaza Vads, 1, Jalan Tun Mohd Fuad, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur

Anda Datang 'Zero', Pulang nanti jadi 'Hero'

Datang tanpa basic, pulang dengan laman jualan hasil tangan sendiri

Praktikal

Dalam 2 hari anda akan diguide step by step bagaimana nak hasilkan laman web yang boleh menghasilkan jualan dan profit. Sorry ye bukan belajar teori je lepas tu tak ada apa-apa hasil.

Terhad

Untuk memastikan bengkel ini berkualiti & berkesan, hanya 50 peserta sahaja diterima. Kami mahu pastikan anda benar-benar mampu bina website sendiri.

Support

Tak perlu bimbang sekiranya anda “lupa” atau “keliru” dengan apa-apa modul yang diajar semasa kelas. Kami akan bantu anda selama 30 hari dari tarikh kelas diadakan supaya website pertama anda dapat disiapkan dengan jayanya.

Jom baca "Luahan Hati" peserta-peserta Web Profit Mastery

Warning: ‘gula-gula’ ni mungkin akan buatkan anda tak tidur malam dengan tenang. Hadam pelan-pelan ya.

"Macam tak percaya, Sales dari 1 website dah macam sales dengan 30 orang team sales. Semuanya automatic, sampailah customer direct payment di website."

"Alhamdulillah pecah telur.. dekat wasap xleh close, buat kupon diskaun and then test blast 20 database.. terus close! Yang bestnya jual harga dalam website lagi mahal dari closing dekat wasap."

"Terima kasih tuan Ben dan Aizad. Ilmu sangat berguna untuk saya. Sales belum lagi lebat. Tapi hidup dah senang takde balas whatsapp."

"Sales page tu memang convert!, memang padu. Sehari sales, bajet sama, boleh convert sales macam 5 orang team sales. Puas hati pergi kelas Web Profit Mastery"

Daftar Sekarang, RM697 RM597 Sahaja!

Bengkel Intensif 2 Hari, Belajar bina website jualan dengan pantas & mudah menggunakan format copywriting dan template yang dah buat jualan sekurangnya 5 angka sebulan. Daftar di bawah untuk sertai Bengkel Web Profit Mastery sekarang.

Memang sah anda serious! Kami pasti anda sudah baca sampai sini dan bersedia untuk sertai kelas ini!

Memandangkan tawaran ini hanya terhad untuk 50 peserta sahaja, kami tidak akan bertanggungjawab diatas kerugian anda terlepas peluang mendaftar. Bila pendaftaran ditutup, sebarang rayuan tidak akan dilayan. Act fast! Act now!

Pendaftaran Batch ke-4, Bakal Dibuka! Daftar Sekarang untuk kami hantar 'reminder' apabila pendaftaran Web Profit Mastery Batch #4 dibuka kelak

Jadi yang terawal untuk rebut harga Early Bird apabila pendaftaran dibuka kelak. 

Soalan Lazim

Sebarang pertukaran tarikh kelas adalah tertakluk kepada persetujuan bersama. Anda hanya dibenarkan utk memohon pertukaran tarikh tidak melebihi 1 kali dari tarikh asal.

Kita akan bina website menggunakan platform WordPress.

Boleh, memang kelas ni sesuai untuk yang zero baru nak mula buat web sendiri.

Bantuan selepas pembelian akan diberikan melalui group tertutup Telegram Web Profit Mastery. Jika perlu, tutorial video juga akan ditambah untuk membantu anda bina website jualan tanpa masalah.

Nota khas untuk anda: Jangan pernah menyesal invest untuk diri sebab itu adalah sebaik-baik pelaburan untuk kejayaan diri dan keluarga.

Scroll to Top